Met een zonnige dag, een prachtig deelnemersveld, en een hoop gezelligheid heeft “PHV Meppel e.o.” weer het genoegen gehad een prachtige wedstrijd te kunnen organiseren. Wij kijken terug op een mooie dag met veel verschil van honden en geleiders.

Het ochtendprogramma verliep niet voor een ieder soepel en hier en daar werd een punt verspeeld. Tijdens het kist-revieren werd er door het publiek hard gelachen, we waren inmiddels bij de 5e deelnemer met revieren en kist nummer 3 moest al vervangen worden in het bos. Iemand uit het publiek merkt op: “Dit is nog eens ouderwets revieren”. Bij het springen een hond die om de haag terug liep, ” Dat is voor het eerst!” word er gezegd. Na de oefening stil zijn gaan de keurmeesters en geleiders aan een welverdiende lunch, en begint het veld al redelijk vol te lopen.

De zon breekt s’ middags door de wolken als het helpers duo Frank Gierkink en Marc van Ginkel het veld op komen, 5 om 5 werken ze de oefeningen af. Na een spannend middag programma trekken de keurmeesters zich terug om de punten te gaan tellen. In de kantine begint de verloting en gaat de muziek een toontje hoger. Er word gepraat over de diversiteit van honden en de verwachting van de uitslag als de keurmeesters het hoge woord komen brengen, de uitslag!

uitslag

Na de prijzen uitreiking, een bedankje en een zoen gaat iedereen snel weer naar binnen om verder te praten over deze prachtige sport. Het werd een lange gezellige avond!

Iedereen erg bedankt voor de sportiviteit en gezelligheid, wij vonden het een geslaagde dag!

Namens alle leden van “PHV Meppel e.o.”

Keuringscommissie op deze dag waren:

  • Martin Hebbink (voorzitter)
  • Jan Mast
  • Solmas Klomp

Invalid Displayed Gallery

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat zien dat je geen spambot bent! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.