Martijn als pakwerker
Foto door Marco van het Hul.

Hallo sportvrienden,

 

Gisteren waren we te gast op de oefendag bij PHDC de Sluus. Renko deed mee met zijn hond Buddy en ik deed mee als pakwerker. Cyriel, Chris, Harm-Jan en Jurjen waren aanwezig als ondersteuning en publiek.

 

Een lang verhaal kort, het was een zeer succesvolle oefendag. We hebben veel geleerd en veel plezier gehad. Dit alles dankzij de goede organisatie en zorgen van de mannen en vrouwen van PHDC de Sluus.

 

Foto’s van deze dag door Richard en Marco. Bedankt voor de mooie foto’s heren :-).

 

Een hartelijke groet,

Martijn ten Caat

 

PS. Harm-Jan heeft een video gemaakt van het stelwerk. Aankomende week zal ik deze monteren en online zetten. Houd onze Facebookpagina in de gaten :-).

 

PPS. Komende weken hebben we veel op de planning staan. Een wedstrijd in Klazienaveen waar Renko mee doet als helper. Een NK in Eindhoven waar Douwe mee doet met Max. En tot slot een oefendag in het verre zuiden waar Renko mee doet met Buddy. Genoeg reden om onze Facebookpagina en website in de gaten te houden!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat zien dat je geen spambot bent! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.