Stok, Cyriel Oosterloo
Cyriel Oosterloo

Hallo allemaal,

 

Zaterdag was de wedstrijd in Zuidwolde. Cyriel moest hier samen met Walter Ahles pakwerk doen, Renko stond als reserve op papier. Helaas voor de organiserende vereniging waren er door afzeggingen maar 5 combinaties die de strijd met elkaar aangingen.

 

Desondanks heeft club Zuidwolde er een leuke dag van gemaakt en we hopen voor hun dat ze volgend jaar weer een wedstrijd organiseren, het is dan een jubileum, de 20ste!!!! Dat ze dan een mooi en vol deelnemersveld hebben!

 

Nu op naar de volgende wedstrijd, het kampioenschap van Drenthe!!!! Zaterdag 20 oktober. Bij voldoende deelname zal Renko daar zijn debuut maken als Helper. Geef u op!!! Dan maken we er een mooie hondesportdag van!

 

Met vriendelijke groet,

Cyriel Oosterloo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat zien dat je geen spambot bent! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.