Renko, afdelingshelper
Renko, afdelingshelper Drenthe

Hallo Sportfanaten,

 

Vanmorgen was het dan zover. Het moment waar we, en Renko in het bijzonder, lang op gewacht hebben. Sinds het moment dat duidelijk was dat dit examen zou plaatsvinden hebben we er alles aan gedaan om er klaar voor te zijn.

 

En of dat gelukt is. Renko is geslaagd voor zijn examen afdelingshelper. De afdeling heeft er weer een helper bij, en wat voor een. Naast al zijn werk voor de club heeft Renko het afgelopen jaar onwijs hard getraind om dit te bereiken.

 

Renko, namens al je clubgenoten VAN HARTE GEFELICITEERD!!!!!!!!

 

Via deze weg willen we graag iedereen bedanken die op welke manier dan ook bij heeft gedragen aan dit succes. Iedereen die op welke manier dan ook in het afgelopen jaar iets heeft gedaan voor dit succes. Allemaal ONWIJS BEDANKT!

 

En nu aan die welverdiende pils!

 

Gegroet,

PHV Meppel e.o.

 

6 reacties op “Renko, een 10 met een griffel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat zien dat je geen spambot bent! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.