Hallo sportfans,

 

Op 10 maart 2012 waren we in Assen om met maar liefst 2 helpers mee te doen aan de oefendag van PHV De Bewaker. Om half 8 werd er vanuit Meppel afgereisd naar Assen. We waren met 4 man en om 9 uur begon het ochtendprogramma. Hoeveel honden er waren weten we niet precies maar ze waren niet op 2 handen te tellen.

 

Het ochtendprogramma liep lekker door. Cyriel stond in bos voor het revieren, Renko deed de oefening voedsel weigeren en Wesley nam op hetzelfde moment het transport lopen voor zijn rekening. Daarna werd er op 2 plaatsen voorwerp bewaken gedaan, voor zowel PH1 als PH2, dit werd gedaan door Renko en Wesley. Met de oefening stil zijn werd het ochtendprogramma afgesloten en na een korte middagpauze kon het spektakel beginnen.

 

Rond 13.15 begonnen met heren en dames met het stokstellen gevolgd door de schot & werp, terugroepen, rijwielstellen als laatste de oefening schijn. Cyriel, Renko en Wesley lieten goed pakwerk zien en werden hier en daar flink op de proef gesteld. Helaas moest Cyriel halverwege het pak uittrekken. Gelukkig was Walter Ahles aanwezig om in te vallen. Ook hij liet goed werk zien. Rond 17:00 kwam deze dag tot een einde en werd er onder het genot van een drankje nagepraat en gelachen.

 

Iedereen enorm bedankt voor deze sportieve en leuke dag.

 

Groeten,

Namens PHV Meppel

Martijn

 

PS. De foto`s zijn gemaakt door Nico Ax en HarmJan Veenstra. Video`s van deze dag komen in de loop van deze week online!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat zien dat je geen spambot bent! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.